Midden in de charmante dorpskern van Willebroek creërden we een plek waar het fijn leven is, kinderen veilig kunnen spelen en je zelf rustig kan ontspannen. Het drukke centrum heeft een ruim aanbod aan winkels en cafés maar ook een wekelijkse markt.  


Fromont is super centraal gelegen, op een boogscheut van de oprit van de A12 die je vlot in Brussel of Antwerpen brengt.  Als alternatief kan je ook met de auto naar de E19 pendelen of met de trein vanuit het centrum direct naar Brussel of Antwerpen.  Ook aan openbaar vervoer geen gebrek.  


Wordt dit jouw nieuwe thuis ?

“Rustig thuiskomen in

het centrum van Willebroek”


UITVERKOCHT


“Je duurzame thuis nabij de

dorpskern van Zichem”


Ontdek het hier

Daelem

Winddicht


Deze 4 moderne half open woningen voldoen volledig aan de nieuwste energienormen en zijn dan ook BEN.  Het knappe verzicht en de ruime lichtinval kunnen je niet onberoerd laten.  De woningen liggen op een boogscheut van de supertoffe dorpskern met cafés en een verse Topslager en op fietsafstand van een Colruyt supermarkt.


Daelem ligt aan de rand van het Demerbroek natuurpark en is toch zeer vlot bereikbaar.  Je kan kiezen uit openbaar vervoer met de bus of de trein (verbinding Aarschot-Diest) of neemt de wagen om al na 8 km op de E314 autostrade terecht te komen.  


Wordt dit jouw nieuwe thuis ?

REEDS 25 % VERKOCHT Home